Installation och support

På följande sidor så vill vi försöka ge er en online dokumentation på hur man gör för att installera upp ert system efter en ominstallation. För att se hela menyn till vänster måste ni ha en skärmupplösning på 1024x768

Är ni inte nöjda med den adress ni får till era hemsidor på BKTV? En lösning är att gå in på 3w.se och där komponera ihop en trevlig adress till ingen kostnad.

Skriv ut sidan "DHCP inställningar" innan ni ominstallerar, då har ni hela arbetsgången för hur man lägger in alla uppgifter för att kunna surfa. Uppgifterna omfattar IP-nummer, Gateway, DNS mm. OBS! Klicka på tillämplig DHCP knapp till vänster för inställningar av datorn.

För konfigurering av routrar hänvisar vi er till den manual ni fått med vid leverans/köp av densamma. Tyvärr finns det allt för många modeller för att man ska kunna lägga upp supportsidor på dessa. Generell konfigurering etc hittar du här

För information om brandväggar finns även en sida med länkar.

VIKTIGT DOKUMENT, BÖR LADDAS HEM -------->>>> Felsökning & Felsökningstips (Hjälp för er och oss vid problem)

Har ni önskemål om andra news-agenter, email-klienter eller browsers, får ni gärna skriva ett mail så ska undertecknad försöka infoga info om dessa med.

Viktigt om våra support-sidor:
Vi har ingen möjlighet att lägga upp alla olika varianter och versioner av Web-läsare / Browsers och övriga program. Med en smula fantasi och sunt förnuft så är dessa sidor direkt överförbara till de flesta versioner

V I R U S
För att kontrollera om ni har virus på maskinen så har Kaspersky tagit fram ett ypperligt litet program som heter clrav.com Det uppdateras med jämna mellanrum för att möta alla nya virus som kommer. Ta hem

Symantec (Norton Antivirus) Har en mycket bra sida med virus-beskrivningarKlicka här

Menyn till vänster utbytt till en "standard" variant pga att vissa kunder ej installerat Java-stöd i sina Browsers. För att få java att fungera så surfa in till följande sida: http://www.java.com

support@bktv.se